Stan stopiątek
Re: Stan stopiątek
Wiadomo jak sprawa wygląda z #670? Już spory kawałek czasu minął od wypadku.
Chyba stoi w ZUR na naprawie, ale z tym to już bardziej do kolegi IgorMike.
Linia 27: Sosnowiec Karzimierz Górniczy-Porąbka-Klimontów-Dańdówka-Dębowa Góra-Śródmieście-Sielec-Pogoń-Małobądz-Będzin Osiedle Zamkowe. Pozdrawiam, Marek 

Ja mam pytanie, czy ktoś wie co się dzieje z #620, a także #694 i #762?
Pozdrawiam, każdego! Łączmy się, zamiast rozdzielać. Zachęcam do wrzucania zdjęć na forumową galerię!
Chyba w piątek go widziałem jak na chwilę wyjechał samodzielnie z hali, a potem wrócił. Przód był już pomalowany i obklejony.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2020, 20:37 przez IgorMike, łącznie zmieniany 1 raz.
Z #620 niestety nie wiem co się dzieje. Natomiast #694 i #762 dalej stoją od kwietnia nie ruszone, z zakrytymi miejscami uderzeń.
Linia 27: Sosnowiec Karzimierz Górniczy-Porąbka-Klimontów-Dańdówka-Dębowa Góra-Śródmieście-Sielec-Pogoń-Małobądz-Będzin Osiedle Zamkowe. Pozdrawiam, Marek 

Może przyjadą do nas jak skończymy #670 i #733
Dzisiaj według DPD nastąpiła premiera składu #587+557.
EDIT: A, jeszcze mi się przypomniało, że dziś widziałem skład #521+523, i drugi wagon miał z powrotem przedni wyświetlacz. Na pewien moment po połączeniu go stracił.
EDIT2: Dzisiaj sobie porównywałem wnętrze #587 sprzed i po skundleniu z #556. Zauważyłem, że zostały wymienione nawet drzwi. Jednak nie jestem sobie w stanie przypomnieć wnętrza #556, a same drzwi wyglądają jak wyciągnięte z jakiejś modernizacji. Czyżby z #620?
EDIT: A, jeszcze mi się przypomniało, że dziś widziałem skład #521+523, i drugi wagon miał z powrotem przedni wyświetlacz. Na pewien moment po połączeniu go stracił.
EDIT2: Dzisiaj sobie porównywałem wnętrze #587 sprzed i po skundleniu z #556. Zauważyłem, że zostały wymienione nawet drzwi. Jednak nie jestem sobie w stanie przypomnieć wnętrza #556, a same drzwi wyglądają jak wyciągnięte z jakiejś modernizacji. Czyżby z #620?
Ostatnio zmieniony 07 gru 2020, 01:49 przez Nex838, łącznie zmieniany 3 razy.
Pozdrawiam, każdego! Łączmy się, zamiast rozdzielać. Zachęcam do wrzucania zdjęć na forumową galerię!
Nie wiem czy ktoś to zauważył, ale wóz #523 ma srebrne, klasyczne poręcze na drzwiach.