Lista kasacji wagonów oraz ich przenumerowania
Re: Lista kasacji wagonów oraz ich przenumerowania
#456+457 też odstawiony do kasacji
-
Rabini są niezdecydowani, jedni mówią że odstawiony, drudzy że zostaje a trzeci że rezerwa...
to jak w końcu?
Pasja ma łączyć a nie dzielić 
Linia 10: Ruda Śląska Chebzie Pętla - Bytom Szkoła Medyczna.

Ja ci zaraz dam rabini, jakbyś może na Fb nie puszczał ploty i nawet nie na Fb, tylko tu na ftś, że 15 czerwca 456-457 został odstawiony do kasacji, to może większość by nie pisała, że jest przeznaczony do kasacji. Po drugie słowo zostaję i rezerwa się łączy, bo skoro jest na rezerwie to dalej jeździ, więc powiedz mi z łaski swej jak może być skład, który według Ciebie jest od 15 czerwca odstawiony, a stoi na placu jako rezerwa w ten dzień, jak może być odstawiony? Jak jeszcze raz dostanę na PW wiadomość co jest z tym składem to za te herezję puszczane i na Facebooku i tutaj na forum, posypie się grube ostrzeżenie.Łódzki Konstalarz pisze: ↑17 cze 2022, 00:52Rabini są niezdecydowani, jedni mówią że odstawiony, drudzy że zostaje a trzeci że rezerwa...
to jak w końcu?
Ostatnio zmieniony 17 cze 2022, 21:18 przez PatrykBe, łącznie zmieniany 1 raz.
Legenda:
* - wagon przygotowywany do wyjazdu
R - numer pociągu z rozkładu
-
Zapraszam panie rabin, pozatym to nie ode mnie się zaczęło to że 456+457 jest odstawiony tylko od innej osoby, także to ostrzeżenie to nie do mniePatrykBe pisze: ↑17 cze 2022, 21:19Ja ci zaraz dam rabini, jakbyś może na Fb nie puszczał ploty i nawet nie na Fb, tylko tu na ftś, że 15 czerwca 456-457 został odstawiony do kasacji, to może większość by nie pisała, że jest przeznaczony do kasacji. Po drugie słowo zostaję i rezerwa się łączy, bo skoro jest na rezerwie to dalej jeździ, więc powiedz mi z łaski swej jak może być skład, który według Ciebie jest od 15 czerwca odstawiony, a stoi na placu jako rezerwa w ten dzień, jak może być odstawiony? Jak jeszcze raz dostanę na PW wiadomość co jest z tym składem to za te herezję puszczane i na Facebooku i tutaj na forum, posypie się grube ostrzeżenie.Łódzki Konstalarz pisze: ↑17 cze 2022, 00:52Rabini są niezdecydowani, jedni mówią że odstawiony, drudzy że zostaje a trzeci że rezerwa...
to jak w końcu?

Proponuję Ci rozejm, już dwie rzeczy Ci udowodniłem, więc proponuje skończyć temat.Łódzki Konstalarz pisze: ↑17 cze 2022, 22:07Zapraszam panie rabin, pozatym to nie ode mnie się zaczęło to że 456+457 jest odstawiony tylko od innej osoby, także to ostrzeżenie to nie do mniePatrykBe pisze: ↑17 cze 2022, 21:19Ja ci zaraz dam rabini, jakbyś może na Fb nie puszczał ploty i nawet nie na Fb, tylko tu na ftś, że 15 czerwca 456-457 został odstawiony do kasacji, to może większość by nie pisała, że jest przeznaczony do kasacji. Po drugie słowo zostaję i rezerwa się łączy, bo skoro jest na rezerwie to dalej jeździ, więc powiedz mi z łaski swej jak może być skład, który według Ciebie jest od 15 czerwca odstawiony, a stoi na placu jako rezerwa w ten dzień, jak może być odstawiony? Jak jeszcze raz dostanę na PW wiadomość co jest z tym składem to za te herezję puszczane i na Facebooku i tutaj na forum, posypie się grube ostrzeżenie.Łódzki Konstalarz pisze: ↑17 cze 2022, 00:52Rabini są niezdecydowani, jedni mówią że odstawiony, drudzy że zostaje a trzeci że rezerwa...
to jak w końcu?![]()
Legenda:
-
Jak tam wolisz, dobrej nocyPatrykBe pisze: ↑17 cze 2022, 22:21Proponuję Ci rozejm, już dwie rzeczy Ci udowodniłem, więc proponuje skończyć temat.Łódzki Konstalarz pisze: ↑17 cze 2022, 22:07Zapraszam panie rabin, pozatym to nie ode mnie się zaczęło to że 456+457 jest odstawiony tylko od innej osoby, także to ostrzeżenie to nie do mniePatrykBe pisze: ↑17 cze 2022, 21:19Ja ci zaraz dam rabini, jakbyś może na Fb nie puszczał ploty i nawet nie na Fb, tylko tu na ftś, że 15 czerwca 456-457 został odstawiony do kasacji, to może większość by nie pisała, że jest przeznaczony do kasacji. Po drugie słowo zostaję i rezerwa się łączy, bo skoro jest na rezerwie to dalej jeździ, więc powiedz mi z łaski swej jak może być skład, który według Ciebie jest od 15 czerwca odstawiony, a stoi na placu jako rezerwa w ten dzień, jak może być odstawiony? Jak jeszcze raz dostanę na PW wiadomość co jest z tym składem to za te herezję puszczane i na Facebooku i tutaj na forum, posypie się grube ostrzeżenie.Łódzki Konstalarz pisze: ↑17 cze 2022, 00:52Rabini są niezdecydowani, jedni mówią że odstawiony, drudzy że zostaje a trzeci że rezerwa...
to jak w końcu?![]()

#746+745 skreslony ze stanu R-1 z dn 16.06.2022.
Z pomocą TWB i bazy taboru WPK doprowadziłem do ładu i składu historię numerów 340, 590 i 695. Jak komuś się nudzi w pracy/szkole, to może jeszcze sprawdzić, czy wszystko dobrze zinterpretowałem 

Zachęcam do wrzucania zdjęć na forumową galerię!
#607 posiada ważne dopuszcznie do dnia 30 listopada, podczas gdy nadal jeździ liniowo... Wagony przed robionym dopuszczeniem odstawia się o wiele wcześniej, trochę mnie to martwi...
Przy okazji wypadałoby dopisać #530 do 2022 roku, w końcu wóz został skreślony ze stanu TŚ.
Przy okazji wypadałoby dopisać #530 do 2022 roku, w końcu wóz został skreślony ze stanu TŚ.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2022, 22:44 przez Vex623624, łącznie zmieniany 1 raz.
Dopisałem 530.
Co do 607, to postaram się dowiedzieć na dniach co i jak. Choć fakt faktem Zawodzie wtedy by miało bardzo niewielką rezerwę wagonów na soboty.
Edit: 607 raczej powinien dalej jeździć.
Edit2: Dodałem informacje o roboczych kanciokach, które w latach 1989-1998 istniały w ówczesnym ZKT-5.
Co do 607, to postaram się dowiedzieć na dniach co i jak. Choć fakt faktem Zawodzie wtedy by miało bardzo niewielką rezerwę wagonów na soboty.
Edit: 607 raczej powinien dalej jeździć.
Edit2: Dodałem informacje o roboczych kanciokach, które w latach 1989-1998 istniały w ówczesnym ZKT-5.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2023, 19:22 przez Nex838, łącznie zmieniany 2 razy.
#731+730 odstawiony
Brygada jest w wojsku, plan jest na bitwę - na torach jest POCIĄG
Proszę o dopisanie skreślenia ze stanu wozu 105N #439 w 1999 roku.
Brygada jest w wojsku, plan jest na bitwę - na torach jest POCIĄG
Zrobione