Kiedyś na parkingu przy TESCO w Rudzie podczas skrętu w lewo, zerwało się nadkole w przegubowym Ikarusie na linii 39, a fotel na nim został wybity do góry. Kierowca przybiegł wystraszony, że ktoś został wbity w sufit, ale na szczęście pasażerka zdążyła uciec z siedzenia.tramper pisze:Jechałem 2 miesiące temu autobusem, no wiem, że to nie tramwaj, ale też KZK GOP, no i nagle coś zachrobotało i metalowy pręt wybił mi się przez podłogę między nogami. Ale się mega wystraszyłem.
Ja jeszcze pamiętam (jakiś tydzień temu), kiedy to jechałem autobusem T-16 i gdzieś za boiskiem AWFu kierowca nie mógł wjechać w zatoczkę, bo jakieś imbecyle miały tam zaparkowane samochody. Kierowca zapisał to sobie, a następnie wyleciał z busa z plikiem naklejek "Karny K*tas za Ch*jowe Parkowanie" i podzielił się kolekcją z tamtymi samochodami.KZKGaPowicz pisze:Kiedyś na parkingu przy TESCO w Rudzie podczas skrętu w lewo, zerwało się nadkole w przegubowym Ikarusie na linii 39, a fotel na nim został wybity do góry. Kierowca przybiegł wystraszony, że ktoś został wbity w sufit, ale na szczęście pasażerka zdążyła uciec z siedzenia.tramper pisze:Jechałem 2 miesiące temu autobusem, no wiem, że to nie tramwaj, ale też KZK GOP, no i nagle coś zachrobotało i metalowy pręt wybił mi się przez podłogę między nogami. Ale się mega wystraszyłem.
To trzeba być mistrzem by zapomnieć wysiąść...Spotted: KZK GOP (Facebook) pisze:Od Spotterki: NIE POZDRAWIAM MOTORNICZEGO TRAMWAJU LINI 7, ZAMKNAL MNIE PONAD POL GODZINY TEMU NA ZAWODZIU PETLA I NIE ZAUWAZYL ZE TAM JESTEM, CHETNIE KUPIE PANU OKULARY
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość