Strona Główna FTŚ - Forum o Tramwajach Śląskich
Dyskusje o tramwajach na Śląsku i w Zagłębiu

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  KalendarzKalendarz Galeria zdjęćGaleria zdjęć

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z wejściem na forum
Autor Wiadomość
elot360 


Wiek: 19
Dołączył: 21 Lip 2013
Posty: 2339
Skąd: Bytom - Szombierki
Wysłany: |20 Maj 2017|, 2017 22:31      Problem z wejściem na forum

Od jakiegoś czasu (A ktoś inny od długiego czasu) zmagam się z pewnym błędem który póki co dopadł mnie na telefonie. Po każdej próbie wejścia na forum wyskakuje mi taki o to błąd.



Z tego co ta druga osoba opowiadała (Ma ten problem na komputerze) usunięcie danych przeglądania nie pomogło. Problem można obejść poprzez korzystanie z forum Incognito, ale powiedzmy że wygodniej jest jednak korzystać z forum tak jak zawsze.

Czy ktoś miałby rozwiązanie tego problemu?

_________________

 
Pimpek 

Dołączyła: 23 Kwi 2009
Posty: 4218
Skąd: Chorzów
Wysłany: |20 Maj 2017|, 2017 22:59      Re: Problem z wejściem na forum

elot360 napisał/a:
Czy ktoś miałby rozwiązanie tego problemu?
Rozwiązania na razie brak (pytałam użytkownika Penny), ale to wygląda na problem z portalem, a nie samym forum. Wchodź bezpośrednio korzystając z adresu kończącego się na index.htm, a nie portal.htm, czyli http://www.forum.tramwaje.slask.pl/index.htm

 
elot360 


Wiek: 19
Dołączył: 21 Lip 2013
Posty: 2339
Skąd: Bytom - Szombierki
Wysłany: |21 Maj 2017|, 2017 06:57      

Nie pomogło.



Wszedłem nawet na adres bez żadnej końcówki, to samo.

_________________

 
pycio1400 

Dołączył: 19 Sie 2011
Posty: 460
Skąd: Piekary Śląskie
Wysłany: |21 Maj 2017|, 2017 08:00      

Mnie na telefonie na Chrome nie chce działać, a na Firefox już działa...

_________________
Obsady pociągów wieczornych/nocnych najczęściej podaję przed wyjazdem tych pociągów, lecz mam 100% pewność, że dany wagon wyjedzie na danym pociagu...
 
Peter 


Wiek: 37
Dołączył: 12 Lis 2006
Posty: 8469
Skąd: Katowice
Wysłany: |21 Maj 2017|, 2017 10:29      

Na Firefox usuwam ciasteczka i problem znika do ponownego pojawienia się błędu.
Zauważyłem, że błędy są również w galerii gdy przegląda się zdjęcia. Nie widać części zdjęć i pojawia się również Forbidden.

_________________
*SDIP (U.N.O.)
 
marczo 

Dołączył: 26 Lis 2016
Posty: 18
Skąd: Bytom
Wysłany: |21 Maj 2017|, 2017 16:51      

Miałem ten sam problem na Chrome. Usunąłem ciasteczka i działa bez problemów

 
elot360 


Wiek: 19
Dołączył: 21 Lip 2013
Posty: 2339
Skąd: Bytom - Szombierki
Wysłany: |23 Maj 2017|, 2017 19:02      

Dziękuje, działa.

_________________

 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Ta strona internetowa używa plików cookie - dowiedz się więcej.